O dată început procesul de vaccinare în România, aleșii patriei și-au expus mușchii publicului larg și în fața camerelor de filmat. Drept urmare, am realizat TOP 10 cei mai musculoși politicieni români.

Locul 10. Ludovic Orban, 57 de ani.

Fostul prim-ministru ne-a dezamăgit, se pare că nu costumele sunt cu două mărimi mai mari, Ludovic Orban chiar a intrat la apă la propriu și la figurat

Locul 9. Marcel Ciolacu, 53 de ani.

Nici liderul PSD nu impresionează la capitolul mușchi, a primit penultima poziție doar pentru ca a decis să se vaccineze după mama sa.

PS: și doamna Ciolacu este peste Ludovic Orban.

Locul 8. George Simion, 34 de ani.

Deși liderul AUR nu s-a vaccinat până în prezent, în urma unor ample căutări am găsit o poza din 2019 cu acesta, gurile rele susțin că poza nu este concludentă deoarece în prezent a mai frecventat sala iar burta din această poza nu îl mai caracterizează.

Locul 7. Dan Barna, 45 de ani.

Președintele USR a încercat să trișeze, chiar dacă s-a înfoiat și s-a îndreptat de spate, nu reușește să intre nici măcar în TOP 5. A primit acest loc 7 pentru maioul care aduce aminte de Bear Grylls, care a jupuit o focă și și-a făcut ceva asemănător cu politicianul român.

Locul 6. Vlad Voiculescu, 37 de ani.

Ministrul Sănătății încearcă sa fie un exemplu la propriu și la figurat pentru cetățeni, fiind chiar el un etalon de sănătate, deși unghiul din care a făcut poza îl avantajează putem spune că își merită poziția.

Locul 5. Florin Cîțu, 48 de ani,

Onorabilul loc 5, este ocupat de premierul Cîțu care de când conduce Guvernul crește precum Prâslea, ar fi primit un loc mai bun dacă nu ar fi avut privirea care aduce cu Joaquin Phoenix în Joker, în momentul vaccinării.

Locul 4. Kelemen Hunor, 53 de ani.

Liderul UDMR ne-a surprins pe toți reușind să se strecoare în topul listei chiar pe locul 4 deși unele voci din partid susțin că acesta ar fi fost primul aici.

Locul 3. Emil Boc, 54 de ani.

Primarul Cluj-Napoca, a prins podiumul, deși ne-a impresionat cu brațele sale nu câștigă topul deoarece s-a vaccinat acum două zile, gurile rele susțin că ar fi amânat vaccinul pentru a își mai lucra antebrațul.

Locul 2. Alexandru Nazare, 40 de ani.

Ministrul de finanțe a primit acest loc deoarece fiind în floarea vârstei are potențial de dezvoltare, sperăm că pe viitor ministrul să își descopere adevărata putere.

Locul 1. Klaus Iohannis, să trăiți domn’ președinte, 61 de ani!

Iohannis a uimit întreaga țară, a fost felicitat chiar și de aliații NATO ai României, foarte multe voci au spus că în caz de război merg pe mana președintelui!

BONUS, premiul pentru originalitate.

Sorin Cîmpeanu, 52 de ani, deși nu am reușit să vedem progresul, cămașa Ministrului Educației a făcut ravagii în magazinele de profil, unii cetățeni care nu au reușit să își cumpere un exemplar au declarat că au fost nevoiți să își taie propriile cămăși pentru a fi în pas cu moda.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește și: Arta seducției, o metodă eficientă în spionaj de la Ion Nuică la Fidel Castro

1 COMENTARIU

  1. Musculosi,musculosi da’ mari mincinosi.Un clasament ,al „falcosilor”, ‘rotunjorilor’in obrajorii portocalii,eventual si proba de’ cantare ‘(greutate’),ar fi binevenite,pentru „descalificare’si podium(piedestal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here