Mulineta, dacă este de calitate și de înaltă performanță, poate îmbunătăți substanțial experiența de pescuit. Pescarii preferă, de cele mai multe ori, o mulinetă pentru lansări la distanță, care să fie, printre altele, cât mai ușoară. Mulți dintre ei preferă mulinetele rotative care sunt durabile, au rază mare de acțiune și sunt ideale pentru prinderea peștilor mari de apă sărată. Mulinetele de brand, de înaltă performanță, sunt perfecte atât la pescuitul de apă dulce, cât și la apă sărată, în mare. 

Există o gamă largă de opțiuni de mulinete pe piață, dar specialiștii au realizat un Top pe care l-au prezentat pe carpreviews.co.uk:

  1. Shimano Baitrunner – Cea mai bună mulinetă de pe piață, are caracteristici de ultimă generație, este construită astfel încât să facă față multor varietăți de provocări de pescuit. Are caracteristicile unei mulinete de performanță ridicată, este practică și precisă, ușor și simplu de utilizat de orice pescar, indiferent dacă este novice sau cu experiență la pescuit. 
  2. Sonik Vader X – Cea mai accesibilă mulinetă de pe piață, este perfectă pentru pescuitul de crap. Este o mulinetă apreciată de pescari, din punct de vedere calitate-preț. Cei care nu vor să cheltuie prea mulți bani pe o mulinetă de brand, au această opțiune, mai ales că Sonik este cel mai mare nume în industria de undițe și mulinete ale pescuitului la crap.
  3. Shimano Ultrega XTD – Cea mai puternică mulinetă, cu rază lungă de acțiune, perfectă pentru a arunca la distanțe mari și pentru a prinde pești mari. Prețul este destul de ridicat, dar merită pentru că mulineta are caracteristici de înaltă calitate. 
  4. Fox EOS 12000 – Cea mai bună mulinetă ca valoare, este construită din grafit de înaltă calitate, cu o durabilitate mare în timp. Este foarte bine construită, are componente solide, este fiabilă, are un design elegant, finisaje perfecte, este foarte ușoară pentru mărimea sa.  
  5. Wychwood Riot 65S – Cea mai bună mulinetă compactă, foarte populară în ziua de azi în rândul pescarilor datorită caracteristicilor sale de performanță ridicată, design superb; toate componentele ei sunt de calitate Premium.
  6. Okuma CB-60 – Cea mai bună mulinetă din punct de vedere estetic, rezistentă, puternică, cu durabilitate mare în timp și destul de compactă. Are greutatea de numai 570 g. Se remarcă printr-un design retro excelent, are finisaje impecabile, motiv pentru care este în Top mai ales pentru aspectul superb.  
  7. Diawa Black Widow – Cea mai bună mulinetă pentru începători, pentru pescuitul la crap. Este ușoară, recomandată pentru lansări la distanță, are un sistem de rulare performant ceea ce asigură o finețe în recuperare, iar design-ul este atractiv.  

Având în vedere acest top, pescarii care optează pentru asemenea produse, se pot bucura de mulinete de performanță înaltă, care se remarcă prin putere, precizie, greutate mică și dimensiuni adecvate. Recenziile despre aceste mulinete arată că pescarii care le folosesc deja, se bucură de faptul că sunt ușor de utilizat și funcționează perfect, motiv pentru care le recomandă și altor pasionați de pescuit.  

Există o gamă variată de mulinete crap Shimano care sunt comercializate online și care sunt ușoare, perfecte pentru lansările la distanță, sunt realizate cu ajutorul celor mai noi și performante tehnologii ale producătorului. Acest brand este în Top-ul prezentat mai sus și este apreciat pentru produsele sale de o calitate excelentă, durabilitate incredibilă, tehnologii de ultimă generație.

Aceste mulinete pentru crap sunt construite pentru a rezista, pentru a face față la multe situații de pescuit. Sunt o alegere excelentă pentru pescuit, au o durabilitate lungă în timp, atât la pescuitul de apă dulce, cât și sărată, la țărm sau în larg. Prețul este bun, va atrage pescarii începători, dar și pe cei cu experiență. De-a lungul anilor, pescarii au încercat diverse mulinete, de toate tipurile, însă cei care au ales marca Shimano, au spus că sunt într-adevăr foarte bune și că le iubesc. 

Când descoperi o mulinetă care funcționează perfect, rămâi de regulă fidel acelei mărci. Dacă mulineta este de calitate înaltă, nu mai rămâne decât să ai puțin noroc și la pescuit, pentru a prinde un pește mare și a fi fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here