Un angajat al unei fabrici din Jucu care nu s-a mai prezentat la serviciu de câteva zile a trezit suspiciunile apropiaților și colegilor de serviciu.

Bărbatul lucra ca operator la o linie de caserare și nu a mai fost văzut de la mijlocul săptămânii trecute. El locuia într-un apartament, împreună cu fratele său, în localitatea Sărmașu din județul Mureș, aproape de limita cu județul Cluj, arată gherlainfo.ro. Văzând că nu primesc niciun semn, nici la telefon, nici la ușă, cunoscuții au cerut ajutor.

În dimineața zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 10.30, pompierii din Sărmașu a fost solicitați să intervină la un bloc de pe strada Republicii, unde locuiau cei doi. La adresa indicată s-a deplasat o autospecială cu cinci subofițeri și un ofițer, potrivit ISU Horea Mureș. Pompierii au deblocat ușa, iar în interior au fost identificați doi bărbați, fără suflare. Decedații au fost identificați de polițiști ca fiind cei doi frați, de 47 și 57 de ani. Intoxicarea cu monoxid de carbon ar fi fost cauza morții, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Citește și: În 2 ani dintr-o unitate militară din Dej a ”picurat” peste 30 milioane de euro pe cauciucuri și rații de luptă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here