Liderul PMP, Traian Băsescu, critică vehement desemnarea lui Valentin Popa pentru funcţia de ministru al Educaţiei, transmiţându-i preşedintelui PSD Liviu Dragnea să îşi ia ”analfabetul la partid” şi să nu ne pricopsească nici cu ”groparul educaţiei, numită Cati Andronescu”.

”Dragnea şi PSD se pregătesc să pricopsescă România cu un guvern în care sunt destui oameni cu probleme penale. Dar asta nu i-a ajuns lui Dragnea. Ţine să ne pricopsească şi cu un analfabet la Educaţie. Este prea mult. Dragnea, ia-ţi anafabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cumva cu groparul educaţiei, numita Cati Andronescu, pentru că, vorba din popor, să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

O înregistrare video în care Valentin Popa, propus pentru funcţia de ministru al Educaţiei, face numeroase greşeli de limbă a apărut în mediul online la câteva ore de la anunţul privind includerea sa în Guvernului Dăncilă. Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vorbeşte despre ”pamblică” şi face numeroase dezacorduri, potrivit adevarul.ro

3 COMENTARII

  1. Nu stiu nimic despre acest Valentin Popa, dar am vazut prin presa ca multi rectori de la universitat din tara inclusiv din Cluj, sprijina aceasta candidatura. Poate ca Basescu vroia sa fie propusa superintelectuala EBA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here