Tot mai mulți dintre clienți, au descoperit o variantă de încălzire alternativă pe cât de eficientă, pe atât de aspectuoasă. Bucurându-se de un design rustic – tradițional, gama de sobe rustice din oferta profesioniștilor PEFOC, reușește să aducă o notă inedită de design oricărui tip de interior, dar și căldura comparabilă cu cea provenită de la magicele seminee lemne. Evident, pentru că vorbim despre o soluție rustică, atunci clar vorbim despre o sobă care funcționează pe bază de lemne, foarte rezistentă în timp, ușor de montat și extrem de eficientă, grație fontei turnate din care este confecționată. 

Astfel, în rândurile de mai jos, vom încerca să vă povestim în ordinea preferințelor, despre cele mai căutate, îndrăgite și cumpărate modele de sobe pe lemne din catalogul PEFOC, despre caracteristicile lor la un raport calitate/preț excepțional!

Prima pe lista preferințelor clienților noștri este Soba K9. Această sobă este preferată de majoritatea clienților noștri datorită designului special, care combină motivele tradiționale cu tehnologia modernă de fabricare, dar și a formelor sale rotunjite, ce reușesc să confere un plus de eleganță fiecărui cămin în parte. În plus, ceea ce face special acest model de sobă este prezența celor două sticle adiționale de pe lateralele focarului ce permit accesul vizual la flăcări, din oricare colț al încăperii. Grație existenței pereților dubli din fontă, eficiența sa în asigurarea căldurii necesara este maximă, astfel că, investiția într-un astfel de model devine natural una trainică, ce va rezista pe viață. 

Sora mai mică a modelului precedent, Soba K6 este un model mult mai compact, ceea ce poate deveni un avantaj în cele mai multe cazuri (lipsesc cele două laturi de sticlă de la modelul K9), în rest dispune de aceleași opțiuni, dotări sau caracteristici regăsite și la modelul mai mare. Din punct de vedere al costurilor, fiind mai mică și mai compactă, automat va fi și mai ieftină, fără să facă însă rabat de la calitate. Un alt aspect important de știut este că și aceasta poate veni în varianta tip centrală (pe apă), putând fi racordată la sistemul central de încălzire al casei (prin calorifere). Printre opțiuni putem menționa și varianta cu ventilator, pentru a uniformiza aerul cald din încăpere sau a întregii locuințe, după caz, opțiune care va facilita un transfer termic, mult mai rapid. 

În final, ajungem și la Soba K7 care este și cel mai accesibil model cu design rustic, din punct de vedere al prețului, din oferta PEFOC. Pe lângă preț, aceasta se bucură și de faptul că poate fi amplasată în spații reduse, consumul fiind unul extrem de redus, pe măsura dimensiunilor ei mai mici decât modelele precedente. Pe partea de design, aceasta păstrează un aspect de tip rustic, având picioare de susținere din fontă și posibilitatea de racordare chiar și pe partea din spate, în cazul în care se dorește mascarea evacuării. Este varianta ideala pentru a conferi un plus de eleganță și stil, încăperilor mai mici din locuința, cabana ori casa de vacanță, instalarea ei putând fi făcută într-un timp foarte scurt și fără prea mare efort. Și la acest model, focarul este echipat cu sticlă ceramică termorezistentă de calitate.

Evident, pe lângă cele prezentate mai sus, în catalogul profesioniștilor de la PEFOC, găsiți și alte modele de sobe pe lemne, dar și sobe pe peleti sau gaz, toate bucurându-se  de calitate superioară, atât în ceea ce privește materialul din care sunt confecționate, grosimea acestuia, cât și în privința modului în care sunt concepute, atenția la detalii, s.a.m.d. De asemenea, avem disponibile o paletă vastă de opțiuni și accesorii cu care sobele pot fi dotate, astfel încât să corespundă dorințelor fiecărui client în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here