Mult-cunoscutele ilegalitati comise de Costica Pocol par sa se rasfranga in curand asupra comerciantilor din Piata Marasti. Surse de-ale noastre confirma faptul ca in curand tot vanzatorii din „fosta cladire ” construitata ilegal de Pocol vor fi evacuati.

Cele doua firme strans legate de Pocol Center Star SRL si Parking Marasti sunt ambele falimentate. Conform procedurii urmeaza sa se vanda bunurile imobile.

`Deja ne-am saturat. Daca nu vin de la primarie sa ne amendeze vin cu notificari sa parasim spatiul. Toti suntem in aceeasi oala. Ne revoltam si poate si sare la bataie cum a facut-o anul trecut cu o femeie. Apoi ne minte si ne asigura ca spatiile au fost trecute pe alte persoane si firme inainte sa intram in posesia lor si ca nu avem cum sa fim evacuati. Multi dintre noi nu  avem unde sa ne indeptam sau ce sa facem cu marfa daca vom fi dati afara. Plus de asta E greu sa iti gasest un loc in cartierul Marasti cu atata notorietate ca aici`  ne relateaza o comercianta din Piata Marasti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here