Metro urban este o asociație a trei tineri, foști politicieni, care doresc să promoveze și să dezbată proiect de infrastructură din Cluj-Napoca. Din această asociație fac parte: Mihai Curteanu, Vladimir Dan și Horia Nasra.

,,Metro Urban este o voce din zona socială, care își propune dezvoltarea orașului, nu blocarea proiectelor. Dorim să găsim soluții, pe modelul Pro infrastructura. Considerăm că în momentul de față, METRO, este o alternativă a altor voci care susțin proiectele mari. Spre deosebire de alții, proiectul a fost achiziționat înainte de anunțul primarului Emil Boc, nu am apărut pe piață spontan, am susținut idea din 2018 și am propus 5 rețele de metrou cu Vasile Ilea” declară Horia Nasra.

Pentru ei, Clujul, este inima Ardealului, centru universitar, motor economic, iar fiecare proiect al acestui oraș este atât un avantaj pentru prezent, cât și pentru viitor și generațiile viitoare. Ideea de a introduce un metrou a fost susținută de către autoritățile locale. Metro urban consideră că metroul este un proiect prioritar pentru Cluj-Napoca. Aceștia vor studia și oportunitățile care apar pentru comunitățile din jurul Clujului. Asociația își propune crearea unor legături între societate și administrațiile publice locale, pentru a oferi o rapiditate a lucrurilor.

Citește și: Prorectorul USAMV, Andrei Mihalca, este președintele Colegiului European de Medicină Zoologică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here