Primăria Cluj Napoca a primit trei oferte pentru contractul de reabilitare al parcului Farmec. Valoarea estimată a investiției este de 1.930.368,37 lei, fără TVA, din care: servicii de proiectare și asistență tehnică 130.318,01 lei, fără TVA, execuția lucrărilor și organizare de șantier 1.800.050,36 lei, fără TVA. Banii provin din fonduri bugetare.

Parcul Farmec este amplasat în intravilanul municipiului Cluj-Napoca, în cartierul Mărăști, pe o suprafață totală de teren de 3.125 mp, din care 2.455 mp suprafață de zonă verde, 1.696 mp gard viu, 670 mp alei pavele și spațiul verde de lângă Canalul Morii în suprafață de 1.233 mp și lungime canal 180 m.

„În prezent, Parcul Farmec este un parc cu arbori îmbătrâniți, ramuri uscate, debilitați și înclinați, mobilier urban vechi (aparate de joacă pentru copii, bănci, mese cu pavilion etc.), care nu mai reprezintă nicio estetică urbană. Investiția care se dorește a fi realizată are ca scop principal modernizarea Parcului Farmec, un parc cu caracter de recreere și promenadă pe marginea Canalului Morii”, se arată în Hotărârea 53/31.10.2019 pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitarea și modernizarea Parcului Farmec din municipiul Cluj-Napoca”.

Este vorba despre asocierile formate din

– Asocierea NORD CONFOREST (Leader), CAM PROIECT, INTERCOM ENERGY SRL, LIVE RENTAL POWER, ECO GARDEN CONSTRUCT SRL, SC EVO LINE CREATION SRL, Beletage; liderul asocierii modernizează în prezent Parcul Tineretului pe de Bulevardul Muncii.

– Asocierea Hentza Business (Leader), T.R. COSTRUZIONI S.R.L.;

– Asocierea RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L. (Leader), SC PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA, S.C. Street Lighting S.R.L., ROAD DESIGN ASP S.R.L.

Ofertele se află în analiza comisie de evaluare până în 13 septembrie 2021. Contractul prevede realizarea lucrărilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea și modernizarea Parcului Farmec” din Municipiul Cluj-Napoca. Valoarea estimată a investiției este de 1.930.368,37 lei, fără TVA, din care: servicii de proiectare și asistență tehnică 130.318,01 lei, fără TVA, execuția lucrărilor și organizare de șantier 1.800.050,36 lei, fără TVA. Banii provin din fonduri bugetare. În ciuda faptului că nicio firmă nu a depus oferte după mai bine de jumătate de an, Primăria nu a crescut deocamdată valoarea contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here