După ce anchetatorii au stabilit identitatea femeii găsite carbonizate la marginea unui drum din județul Giurgiu, trei presupuși criminali ai tinerei au fost duși la audieri. Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Numele victimei este Mihaela Mircea şi a fost identificată după ce s-au folosit informaţii din baza de date a Poliţiei. Autorităţile au dat publicităţii şi o fotografie a tinerei. Potrivit unor informaţii din presă, femeia ar fi fost divorţată şi avea o fetiţă.

Cei trei suspecţi, bănuiţi că au comis crima, au fost audiaţi marţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Specialiştii susţin că motivul crimei ar fi fost invidia sau gelozia, relatează jurnalgiurgiuvean.ro, iar crima s-ar fi petrecut în cartierul Ferentari din Capitală.

Apoi, cei trei  au transportat cadavrul pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-şi şterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză de gen „troller”.

Deocamdată, cei trei sunt reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Femeia omorâtă era martor într-un dosar de înşelăciune a cărui victimă era un cetăţean norvegian. Cetăţeanul norvegian Dag Langerud spune că a fost victima unor escroci români care au reuşit să-l lase fără 100.000 de euro între 2016 şi 2019, iar Sabina era martoră în acest caz. Escrocii ar fi nişte foşti vecini din Pantelimon ai tinerei incendiate pe un câmp din Ghimpaţi.

Cadavrul femeii a fost găsit vineri, 30 octombrie, de un şofer de camion care a observat un incendiu şi ceea ce părea a fi un om ars în şanţul de pe marginea drumului, pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor. 

Poliţiştii au identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%. Anchetatorii l-ar fi audiat pe unul dintre şoferii de TIR care au trecut, la momentul respectiv, prin zonă, iar acesta a declarat că geamantanul ardea „cu flăcări mici, de început de combustie“, pe sensul opus al şoselei observând un TIR „pe avarii”.

Totuşi, nu se afla nicio persoană în cabină şi nici lângă maşină, a precizat şoferul, iniţial crezând că nu este vorba decât despre un incendiu de vegetaţie. Criminaliştii au constatat că victima „prezenta plăgi la nivelul capului produse cu lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale, decesul survenind ca urmare a şocului traumatic“, scrie ”Adevărul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here