Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș Severin au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au introdus în țară, de pe teritoriul Spaniei, droguri de risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din județul Caras-Severin, în special pe raza municipiului Reșița.
La data de 25.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș Severin împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Caras-Severin și B.C.C.O. Timișoara au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor 3 inculpați, în timp ce aceștia încercau să comercializeze cantitatea de 2,5 kilograme de cannabis.
Ulterior activității de prindere în flagrant, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare pe raza județului Caraș-Severin, la locații folosite de inculpați, ocazie cu care a fost găsită și ridicată cantitatea de 0,5 kilograme cannabis.
În cursul zilei de astăzi, doi dintre inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de unul dintre inculpați a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar conform comunicatului DIICOT.

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Citește și:DIICOT a trimis în judecată 7 clujeni pentru divulgarea secretelor de stat și alte 10 capete de acuzare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here