Turdeanului Ovidiu Roja, trimis în judecată pentru că a sărit în ajutorul unei femei care era agresată un un bărbat, i-a fost înlocuită decizia de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu. Decizia îi aparține Tribunalului Cluj, după ce Judecătoria Turda a dispus arestarea preventivă.

Ovidiu Roja a fost implicat într-o altercație cu un bărbat care imobiliza o femeie și i-a sărit acesteia în ajutor. Ulterior, s-a dovedit că agresorul era de fapt un polițist chemat de soția lui să aplaneze o ceartă cu o altă femeie. Roja i-a sărit persoanei imobilizate în ajutor și de aici a izbucnit conflictul între cei doi.

Potrivit IPJ Cluj, ”la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 19.10, pe strada Stadionului, din Turda, o femeie a fost agresată fizic de o altă femeie, în timp ce se afla la plimbare cu câinii săi. Polițistul, aflându-se în zonă, a intervenit, iar întrucât aceasta a devenit agresivă și la adresa polițistului, a procedat la imobilizarea persoanei respective. Ulterior, un bărbat de 51 de ani din Turda (Ovidiu Roja – n.red), care ieșise dintr-un local din zonă, a început să amenințe polițistul cu acte de violență, iar la un moment dat l-a lovit cu piciorul la nivelul abdomenului, cu toate că, anterior, i se adusese la cunoștință de persoana vătămată este organ de poliție, acesta ignorand acest lucru”, arată reprezentanții IPJ Cluj.

Citeste si Turdeanul Ovidiu Roja rămâne în arest preventiv pentru că a agresat un polițist. Martorii spun că bărbatul nu este vinovat de acuzațiile care i se aduc

1 COMENTARIU

  1. De ce nu relatat faptele comform cu realitate. Un om și-a pierdut libertate pentru ca a ajutat o femeie neajutorata, ar trebui sa nu dezinformați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here