Untold SRL, organizatorul Festivalului Untold, a obținut definitiv, în instanță, anularea unei amenzi primite de la Fisc în urmă cu doi ani.

Serviciul de inspecție economico-financiară din cadrul Direcției Finanțelor Publice Cluj a sancționat firma cu o amendă de 3.000 lei pe motiv că „nu a evidențiat în contabilitate și nu a virat sumele reprezentând 1 % din prețul de vânzare al biletelor, nerespectând prev. art. 20 alin. 4 din Legea nr. 139/1995 în ceea ce privește virarea acestor sume în contul Societății Naționale de Crucea Roșie”.

Organizatorii Untold au contestat amenda și au câștigat, atât în primă instanță, la Judecătoria Cluj-Napoca, cât și recent, în apel, la Tribunal. Decizia este definitivă, potrivit clujust.ro.

Soluția pronunțată în 6 februarie: „Respinge, ca neîntemeiat, apelul principal formulat de către apelantul DIRECȚIA GENERALĂ A FINANȚELOR PUBLICE SERVICIUL DE INSPECȚIE ECONOMICO-FINANCIARĂ CLUJ, cu sediul în Cluj-Napoca, P-ța Avram Iancu, nr. 19, jud. Cluj, în contradictoriu cu intimatul UNTOLD SRL, împotriva Sentinței civile nr. 3039/2018 pronunțată în dosarul nr. 20896/211/2017 al Judecătoriei Cluj-Napoca, pe care o păstreaza în totalitate. Obligă apelantul […] la plata către intimatul UNTOLD SRL a sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în apelul principal.”

1 COMENTARIU

  1. Pentru meleoanele de euro facute de baietii astia (destepti) s-au platit impozite? Pe mine ma impoziteaza fiscul de ma rupe si daca nu platesc, hop, blocheaza contul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here