Consiliul Județean Cluj a cerut în instanță să se constate că Ioan Pop și Konnert Agnes nu mai sunt membri în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

„Admite expecția lipsei calității procesuale pasive a pârâților Pop Ioan și Konnert Agnes invocată din oficiu de către instanță și pe cale de consecință: Respinge cererea de ordonanță președințială formulată de reclamanții Județul Cluj și Consiliul Județean Cluj, în contradictoriu cu pârâții Pop Ioan și Konnert Agnes ca fiind formulată împotriva unor persoane lipsite de calitate procesuală pasivă. Respinge cererea de ordonanță președințială formulată de reclamanții Județul Cluj și Consiliul Județean Cluj în contradictoriu cu pârâtele
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL AEROPORTULUI INTERNATIONAL AVRAM IANCU CLUJ RA și
AEROPORTUL INTERNATIONAL AVRAM IANCU CLUJ RA, având ca obiect suspendarea executării hotărârilor
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL AEROPORTULUI INTERNATIONAL AVRAM IANCU CLUJ RA. nr. 8.1/13/06.2019, nr. 8.2/13.06.2019, nr.8.3/13.06.2019, până la soluționarea litigiului asupra fondului. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare, apel care se depune la Tribunalul Special Cluj. Pronunțată în ședința publica, azi, 01.08.2019, prin punerea soluției la dispoziție părților prin mijlocul grefei instanței”, se arată în soluția pe scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here