Odată cu începutul lunii septembrie vremea s-a schimbat drastic în mai toată țara. Temperaturile scăzute însoțite de ploi și, în unele cazuri furtuni, pot atenta indirect la sănătatea noastră.

Acest tip de vreme este favorabil dezvoltării și propagării rapide a virozelor respiratorii. Virozele sezoniere nu reprezintă o glumă. Acestea pot avea consecințe grave asupra sistemului nostru respirator și imunitar. Dublate de pandemia cauzată de virusul COVID-19, virozele sezonului rece reprezintă un adevărat factor de risc pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

Pentru a ne proteja de de acești factori de risc avem nevoie de un sistem imunitar si respirator puternic. Căile noastre respiratorii trebuiesc întreținute la fel de minuțios precum orice altă parte a corpului nostru.

Vitamina air7 este una din soluțiile ce ne-ar putea ajuta să ne protejăm împotriva bolilor respiratorii, asigurându-ne, totodată, un sistem imunitar puternic. Denumită și “vitamina plămânilor”, air7 este singurul produs care are ingredientele necesare pentru a ajuta simultan întărirea sistemului imunitar cât și eliberarea căilor respiratorii. Ingrediente precum Coenzima Q10, Cordyceps, vitaminele D3; Vitamina C, vitamina E; Vitamina B6; Vitamina A și Magneziu reprezintă un complex ce contribuie la menținerea sănătății noastre.

Având în vedere că o persoană respiră în media pe parcursul unei zile de 44 de mii de ori, solicitarea constantă a plămânilor este evidentă. Fără ajutor din partea noastră, aceștia pot deveni vulnerabili la bacterii sau viruși ce îi pot degrada. Ajută-ți sistemul respirator cu vitamina plămânilor. Este usor de procurat, Air7 este disponibil online accesand www.air7.ro , unde taxa de transport este 0, precum și în toate farmaciile Remedium. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here