Dr. Oana Rusu

Tupeu uluitor la Cluj: Dr. Oana Rusu își desfășoară activitatea ilegal în spațiul în care funcționează clinica de oftalmologie pe care o conduce – Q Vision. Cu toate că s-au luat toate măsurile împotriva ei și a fost notificată sub toate formele legale pentru a părăsi spațiul, renumitul medic refuză evacuarea spațiului și profesează în continuare ilegal.

De ani de zile, Clinica Oftalmologică Q Vision, sub coordonarea Dr. Oana Rusu își desfășoară activitatea în clădirea deținută de Q Clinic pe strada Constantin Brâncuși nr. 117. Menționăm că cele două clinici nu au nicio legătură, în afară de spațiul comun pe care (încă) îl împart.

În anul 2014, între Q Clinic și Q Vision a fost încheiat un contract de comodat pentru punctul de lucru al clinicii oftalmologice. După ani de zile, reprezentanții Q Clinic au făcut o descoperire șocantă: spațiul pus la dispoziția Q Vision este cu titlu GRATUIT pe perioadă NEDETERMINATĂ. Practic, persoana care se ocupa de contractele clinicii Q Clinic a încheiat ILEGAL o serie de contracte cu Q Vision.

Prima dată, a fost înregistrat un contract între cele două clinici pe o perioadă de șapte ani. Ulterior, a fost încheiat un alt contract cu aceeași dată, diferența dintre cele două fiind termenul de comodat: dacă primul contract era valabil pentru șapte ani, al doilea e încheiat pe perioadă nedeterminată. O altă diferență majoră este că în cel de-al doilea contract, obiectul este diferit: spațiul pus la dispoziția Q Vision de către Q Clinic este cu titlu GRATUIT pe perioadă NEDETERMINATĂ. Practic, totul este gratis!

În plus, obiectul contractului mai prevede că se pune la dispoziția Q Vision cu titlu gratuit 3 camere: 2 cabinete medicale și optica medicală, contract cu care Q Vision a reușit să primească autorizație de funcționare. Prin contractul anterior, cel cu termen de șapte ani, se prevedea faptul că Q Clinic punea la dispoziția clinicii de oftalmologie doar o singură cameră, contract cu care, potrivit unor reglementări prevăzute de lege, nu ar fi obținut autorizația de funcționare.

Oana Rusu refuză evacuarea!

În momentul când directorul Q Clinic și-a dat seama de nereguli, a început luarea tuturor măsurilor legale. Persoana din cadrul Q Clinic care a încheiat ILEGAL aceste contracte a fost demisă, iar prin avocat, a fost trimisă o notificare către Q Vision prin care a denunțat ultimul contract încheiat între cele două clinici (cel pe perioada nedeterminată), astfel încât contractul a încetat să mai producă efecte începând din 1 iulie 2020.

”Prevederile contractului de comodat din 01.04.2014, încheiat cu privire la punerea la dispoziție cu titlu gratuit a unui număr total de 3 camere destinate cabinetelor medicale, dintre care 2 cabinete medicale și un cabinet de optică medicală, situate la adresa din loc. Cluj-Napoca str. Brâncuși 117, încetează începând cu data de 01.07.2020”, arată Q Clinic, prin avocat.
A trecut aproape o lună, iar Dr. Oana Rusu refuză efectiv să elibereze spațiul și continuă să profeseze ilegal în spațiul ce aparține Q Clinic. Practic, având în vedere că contractul care a stat la baza emiterii autorizației de funcționare a fost denunțat, Dr. Oana Rusu nu mai are dreptul să profeseze în spațiul respectiv. Cu toate acestea, nu numai că profesează în continuare, dar are tupeul incredibil să refuze evacuarea și rămâne în continuare în incintă, cu toate că spațiul ar fi trebuit eliberat din 1 iulie.

Dr. Oana Rusu a fost contactată telefonic de către reporterul Gazeta de Cluj, dar a refuzat să ofere informații referitoare la subiect.

”Nu am nimic de comentat în privința asta”, a declarat Oana Rusu, cu rugămintea de a-i fi trimise întrebările prin e-mail.

În cazul în care vom primi răspuns din partea doamnei doctor, vom reveni cu poziția dânsei.

Povestea nu se oprește aici. Tupeul doamnei doctor Oana Rusu este fără limite și într-o ediție viitoare vă vom prezenta și alte povești uluitoare. Vom reveni!

Menționăm că doamna doctor Oana Rusu își desfășoară activitatea și în cadrul Spitalului Clujana, aflat în administrarea Consiliului local Cluj-Napoca.

Poziția Q Clinic

Reprezentanții Q Clinic ne-au transmis faptul că nu sunt de acord cu practicile Q Vision și se disociază complet față de clinica de oftalmologie:

”Q Clinic (Quality Medical Clinic SRL) prin reprezentant legal își exprimă în mod public și expres dezacordul și disocierea față de Q Vision (Quality Medical Vision SRL), față de reprezentanții acesteia, practicile și modul în care înțeleg să își desfășoare activitatea medicală și nu numai”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here