Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a publicat, pe pagina sa de Facebook, câteva fotografii care dezvăluie stadiul șantierului sălii polivalente din localitate. Cu o capacitate de peste 3.300 de locuri, Turda Arena ar putea găzdui competiții sportive, evenimente sociale și culturale, dar și concerte de amploare. 

„Imagini cu Turda Arena surprinse pe șantierul de pe strada Stadionului. Turda Arena va fi locul unde vom găzdui competiții sportive inclusiv la nivel internațional, dar și evenimente social-culturale. Posibilitatea organizării unor concerte de mare amploare și prezența în Turda a unor formații de succes este asigurată de facilitățile oferite de această sală. Cu o capacitate de 3.320 de locuri, această investiție va contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii sportive, de agrement și de cultură.

Ne mândrim cu Turda Arena și avem certitudinea că după inaugurare, în orașul nostru vor fi și mai multe evenimente atractive!”, a transmis primarul Cristian Matei.

Turda Arena va avea peste 3.320 de locuri și va putea găzdui competiții internaționale.

Citește și: Cristian Matei a transmis un mesaj cadrelor didactice cu ocazia Zilei Educației: Vă mulțumesc tuturor pentru profesionalismul, implicarea și dăruirea cu care educați copiii Turzii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here