Startul de meci i-a găsit pe clujeni în atac, dar oportunitățile nu au fost concretizate. Gazdele au preluat inițiativa, iar Cherchez a deschis scorul în minutul 18, după ce Takacs a provocat un penalty. Deși Universitatea a încercat să revină imediat după gol, partida s-a echilibrat. Tot Chindia a fost echipa mai periculoasă, iar Dur-Bozoancă i-a salvat în repetate rânduri pe “studenți”. “Șepcile roșii” au mai primit o lovitură înainte de pauză, când Kosnic l-a scăpat din marcaj pe Mihaiu, care a înscris cu o lovitură de cap. Astfel, scorul pauzei a fost 2-0 pentru gazde.

Adrian Falub a mutat ofensiv în începutul actului secund și i-a introdus în teren pe Greu și pe Hordouan. Totuși, ocaziile au întârziat să apară, iar jocul a fost unul echilibrat. Clujenii au încercat să revină, dar nu au amenințat serios poarta lui Aioani. În cele din urmă, în minutul 87, Greu a obținut un penalty, iar Florescu a înscris cu siguranță și a redat speranța echipei clujene. Totuși, Universitatea nu a putut reveni și a înregistrat prima înfrângere a sezonului, scor 2-1.

Echipe de start:

Chindia: Aioani- Martac, Vatavu, Gîsa, Dinu – Mihai, Novac, Mihaiu, Stoica – Cherchez, Negut

“U” Cluj: Dur Bozoancă – Takacs, Abrudan, Kosnic (Cordoș ‘64), Manu – Giurgiu, Florescu, Dumitrescu (Greu ‘46) – Coman, Gavra, Ursu (Hordouan ‘46)

Următorul meci pentru Universitatea va fi împotriva Energeticianului, duminică, 19 august, de la ora 15, pe Cluj Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here