Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca vrea să investească suma colosală de 2,8 milioane de euro într-un apartament de pe strada Plopilor, pentru că are nevoie de spații de învățământ.

Reporterii Gazeta de Cluj l-au contactat telefonic pe rectorul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, Radu Moraru, și au întrebat pentru ce va fi folosit apartamentul cu o valoare colosală și care au fost criteriile după care s-au ghidat când au ales un spațiu atât de scump. Acesta a răspuns că vor să achiziționeze apartamentul, deoarece: „Avem nevoie de spații de învățământ. Punct!” și ne-a închis telefonul.

Citește și: EXCLUSIV Medicii de la Spitalul Județean Cluj-Napoca și-au depus demisiile, după ce Claudia Gherman a încercat să-i oprească

1 COMENTARIU

  1. Putea fi luat la întrebări un director general administrativ, nu rectorul academic, dacă se vrea un „apartament DOAR de 4 ori mai ieftin” ca: https://www.zf.ro/companii/primul-hotel-de-cinci-stele-care-devine-sediu-de-facultate-hotelul-20197989 ,un hotel de 5 etaje, central, cu 64 camere, săli de conferințe, de petreceri, săli de mese, curte, grădină, parcare ‘coperită, piscină, jacuzzi, SPA, de fitness, de masaj vulcanic. Cât îl ține punga pe fiecare, dar și a(ma)bilitatea Curții de Conturi ce nu verifică folosirea banilor statului și a sectorului public ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here