Anca Buzoianu, rectorul Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca anunță că și-a ales reprezentanții în structurile de conducere ale universității.

”Primul Consiliu de Administrație pe care l-am condus ca rector al UMF Cluj, după ce am ales echipa cu care pornim la drum pentru următorii 4 ani: doamnele prorector Carmen Mihaela Mihu și Mihaela Băciuț, domnii prorectori Daniel Mureșan, Radu Oprean, George Dindelegan și Nadim Al-Hajjar, președintele Senatului Valentin Muntean, la care se vor adăuga și doamnele/domnii decani ai celor 3 facultăți, care vor fi aleși mâine (n.r. 6 februarie).

Suntem convinși că având sprijinul comunității academice, putem să dezvoltăm și să continuăm drumul ascendent al universității noastre, care s-a impus pe piața Europeană a serviciilor educaționale. Planul strategic pe care îl avem este îndrăzneț, dar realizabil, echipa entuziastă și dornică să construiască iar colegii noștri, profesori, studenți și personal administrativ – o comunitate valoroasă aflată în slujba sănătății clujenilor. Școala Medicală Clujeană la 100 de ani”, a anunțat Prof. dr. Anca Dana Buzoianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here