Marcel Toader se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Afaceristul a mers la spital pentru a-şi face analize şi a aflat că trebuie să se opereze în următoarele două luni.

Marcel Toader suferă de probleme cardiace, iar medicii i-au recomandat să se opereze pentru că există un muşchi al inimii care nu mai funcţionează.

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, a spus Marcel Toader pentru Xtra Night Show.

„Acum mulţi ani am făcut o cură cu albine. Iei albina şi te înţeapă de la 1 până la 12 şi înapoi. Timp de şapte ani eu nu am fost răcit”, a mai povestit Marcel Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here