Cursa Tarom București-Madrid din această dimineață a aterizat de urgență la Timișoara, după ce unei femei i s-a făcut rău la bord.

Deși la îmbarcare a prezentat un test negativ de coronavirus, testul rapid făcut în ambulanța care a preluat-o de la aeroport a ieșit pozitiv.

Aeronava companiei Tarom care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Madrid a aterizat, joi dimineaţa, la ora 9.49, pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Comandantul aeronavei a decis să facă o oprire pe aeroportul timişorean din cauza unei urgenţe medicale.

Avionul părăsise deja spațiul aerian al României, zbura deasupra Serbiei, pilotul a cerut aprobare să se întoarcă pe Aeroportul Internațional din Timișoara. Unui pasagere i s-a făcut rău. După debarcare, aceasta a fost preluată de un echipaj medical care l-a transportat la un spital din Timișoara.  Femeia a fost diagnosticată cu COVID-19 după testul rapid efectuat de echipajul de pe ambulanţă. Conform Antena 3, este vorba despre o femeie de 65 de ani, româncă. Aceasta ar fi participat la o înmormântare în Brașov.

Doi angajați de la Tarom infectați cu coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here