Un avocat, fost decan de barou, a murit la scurt timp după ce a stat 20 de ore în sediul DIICOT la o serie de audieri-maraton, potrivit Antena 3. Dupa ce a plecat de la audieri, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, fost sef al Baroului Dambovita, a intrat cu masina intr-un tir, pe DN 71, Targoviste-Sinaia, la intrare in orasul Pucioasa.

Un coleg al avocatului mort a relatat că acesta a plecat printre ultimii de la DIICOT, după ce au fost zeci de martori audiați.

”Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate am depus delegațiile și am așteptat să fin chemați la audieri. Audierea clientului lui a început în jur de 3, al meu în jur de 4 dimineața. În condițiile în care au fost audiați 70-80 de martori chemați, câțiva având și calitatea de suspecți. Dânsul a plecat la 6 fără 20, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente și motivate s-a întâmplat acest nefericit accident. Se pare că a ațipit și a intrat într-un tir. E o pierdere mare pentru noi. A fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița. Deplângem această pierdere și suntem alături de familie”, a relatat avocatul Nicolae Pană, la Antena 3.

sursă: stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. 20 de ore în sediul DIICOT pare o mascare de mijloc de tortură, iar suprapunerea legalităţii respectării programului de lucru, https://www.codulmuncii.ro/titlul_3_1.html peste infracţiunile contra persoanei art.192 uciderea din culpă ca urmare a nerespectării legii programului de lucru pentru exercitarea unei profesii ori activităţi, indică un regim la hotel cu închisoare de la 2 la 7 ani ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here