După desecretizarea și publicarea protocolului SRI-ÎCCJ-PÎCCJ, avocatul Aurelian Pavelescu solicită arestarea semnatarilor documentului, printre care Laura Codruța Koveși și George Maior (fostul șef ÎCCJ Nicolae Popa susține că nu el a semnat protocolul), Avocatul susține că aceștia reprezintă un pericol pentru ordinea publică.

Iată postarea avocatului Aurelian Pavelescu:

SRI=SS=KGB=ICCJ=PG! Cer Comisie Parlamentara!

A fost dat publicitatii Protocolul secret de cooperare dintre SRI, Inalta Curte si Parchetul General. Corolarul actelor criminale impotriva democratiei si poporului roman.

Protocolul, anti-constitutional, reprezinta dovada suprema a faptului ca in Romania a fost instaurata politia politica si dictatura, la cheremul fortelor oculte anti-democratice, actul de justitie fiind complet subordonat.

Prin acest Protocol a fost exclus din actul de justitie dreptul la aparare al cetateanului, consacrat constitutional, procesul devenind o farsa, represiune a statului totalitar. Toate condamnarile dictate de Inalta Curte sunt lovite de nulitate de plano!

Acesta este instrumentul prin care a fost ingenuncheata democratia in Romania. Este dovada instaurarii arbitrariului si terorii de stat.

Ce se poate face? Inainte de toate, o Comisie parlamentara pentru devoalarea mecanismelor si strangerea tuturor documentelor relevante, audierea tuturor celor implicati!

In acelasi timp, desfiintarea si reorganizarea din temelii a SRI, Inalta Curte si Ministerul Public. Institutiile prezente sunt in afara ordinii constitutionale, institutii de teroare si politie politica!

Imediat, inceperea actiunii penale impotriva semnatarilor Protocolului, care trebuie arestati preventiv, de indata, avand in vedere pericolul exceptional pentru ordinea publica a acestor persoane, care au distrus statul de drept si democratia, folosind actul de justitie in interesul unor cercuri oculte!

SRI, ICCJ si Parchetul General nu mai sunt institutii ale statului roman! Cer boicotarea pe orice cale a acestor institutii criminale si a lucratorilor acestor institutii, care au acelasi statut cu bestiile din SS-ul nazist si KGB-ul bolsevic, cele care transformat asasinatul in politica de stat!”.

2 COMENTARII

  1. Păi cam ăsta e adevărul! Ce dacă sunt securişti?
    Dacă au încălcat consemnele legilor de siguranţă naţională să-şi ia porţia că doar nu-s Dumnezeu!
    Dacă şi-au batut joc de oameni şi ţară, la puşcărie cu ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here