P. Daniel, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Abrud, a terorizat vreme de câteva luni cadrele medicale din Spitalul Orăşenesc Abrud. Acesta le-a amenințat cu moartea, a spus că-i va incendia și că va da foc locuinţei unuia dintre medici.

Poliția nu l-a reținut pe bărbat, însă, potrivit adevarul.ro, acesta a fost trimis în judecată și a primit închisoare cu executare.

Faptele bărbatului au fost descrise de anchetatori şi se regăsesc în motivarea Judecătoriei Câmpeni, consultată de alba24.ro. Scandalul a început în noaptea de 1/2 martie 2020, când după ora 23.00, bărbatul, acuza dureri de inima şi voia să între în Spitalul Abrud. După multe injurii aduse cadrelor medicale, acesta a fost primit la camera de garda, mai scrie sursa citată.

A două zi, în jurul orei 8.00, a revenit la spital, unde le-a cerut unor medici prezenţi să îşi vadă mama care era internată pe secţia de interne. Deşi acestuia i s-a explicat că spitalul e în carantină şi că vizitele sunt permise doar între anumite ore bărbatul nu a înţeles şi a început să ameninţe personalul medical. A ameninţat cadrele medicale că le da foc şi le omoară şi că îl caută pe doctorul B. să îi dea doi pumni în gură.  

„Inculpatul s-a deplasat în ambulatoriu şi în prezenţa altor pacienţi a început să profereze injurii, să ameninţe că da foc şi că omoară pe cineva. I-a comunicat asistenţei B. M. că o să-l omoare pe dr. B., o să-i dea foc la casă, tulburand liniştea pacienţilor, după care s-a întors la camera de garda”, se arată în motivarea instanţei din Câmpeni.

Citește continuarea AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here