foto- agerpres.ro

Un copil de 10 ani din Florești a fost răpit de un bărbat care l-a ademenit cu dulciuri. Din fericire, după câteva ore, polițiștii clujeni l-au identificat pe răpitor și copilul a fost salvat.

„Astăzi (marți, 27.04.2021), în jurul orei 14.30, poliția a fost sesizată despre faptul că un minor a fost observat în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Florești, în compania unei persoane necunoscute de sex masculin, de aproximativ 30 de ani. Ulterior, cei doi au fost văzuți plecând împreună într-o direcție necunoscută.

Au fost constituite de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmerie și poliție locală pentru depistarea minorului și a bărbatului. În jurul orei 19.30, în urma activităților operative și a verificărilor specifice desfășurate, cei doi au fost depistați pe raza localității Florești.

Din datele preliminare, starea minorului în vârstă de 10 ani este una bună. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a comunicat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here