Un bărbat din Indonezia a fost arestat după ce s-a deghizat în soția sa pentru a urca într-o cursă aeriană, relatează CNN. El a fost identificat doar cu inițialele „DW” și s-a îmbarcat pe un zbor intern al Citilink, de la Jakarta la Ternate, purtând un niqab – îmbrăcăminte tradițională musulmană, care acoperă fața, lăsând la vedere doar ochii.
Deși bărbatul fusese depistat pozitiv la COVID, soția sa a avut rezultat negativ. El s-a folosit de actele ei de identitate și de rezultatul negativ al testului PCR pentru a urca în avion de pe aeroportul Halim Perdana Kusuma din Jakarta.

Greșeala comisă de bărbat

Bărbatul a fost descoperit în timpul zborului, când a renunțat la hainele femeiești. O însoțitoare de bord a spus autorităților că „DW” a intrat la toaletă și a ieșit de acolo în haine bărbătești. Ea a notificat autoritățile aeroportuare din Ternate, care au reținut pasagerul la debarcarea din avion. Un angajat din sistemul de sănătate a testat imediat bărbatul, acesta fiind găsit pozitiv la COVID. Ulterior, aeroportul a contactat imediat o echipă dotată cu echipamente de protecția, care l-au luat pe bărbat cu ambulanța și l-au plasat în izolare la casa sa din Ternate, unde va sta sub supraveghere. Polițiștii au declarat că intenționează să-l dea în judecată pe „DW”.


sursa: libertatea.ro

Citește și: Doi politicieni s-au bătut în direct, la un post de televiziune VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here