Emil Florin M., un român de 40 de ani, și-a pus capăt zilelor în Italia, acolo unde plecase în urmă cu mai mulți ani, în speranța că va avea un trai mai bun. Bărbatul, care locuia la Pantani, municipiul Pietramelara, provincia Caserta, a fost găsit mort chiar de fratele lui, în bucătăria casei de care avea grijă.

Presa din Peninsulă scrie că românul și-ar fi pregătit cu grijă sfârșitul și, înainte să comită gestul extrem, bărbatul a inițiat un ultim apel video către iubita sa, care se întorsese de câteva zile în Moldova.

I-a arătat ce urma să facă și i-a explicat motivele care l-au determinat să ia această decizie, relatează portalul italian paesenews.it. În stare de șoc, femeia a înțeles ce se întâmplă și a încercat să-l convingă pe Emil să renunțe la acel plan tragic. A închis rapid convorbirea telefonică și l-ar fi sunat imediat pe fratele partenerului ei, și el rezident în Pietramelara.

Fratele românului a ajuns prea târziu

Omul a mers la casa unde se afla fratele lui, însă a fost prea târziu pentru a-l mai putea salva.

Emil Florin M. se afla de mai mulți ani în Italia. După cercetările anchetatorilor, trupul neînsuflețit al românului a fost predat membrilor familiei, pentru înmormântare.

Polițiștii din Pietramelara continuă verificările în acest caz.


sursa: observatornews.ro

Citește și: O româncă este creierul unei rețele create pentru „anti-vacciniștii de elită“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here