Un bărbat și-a ucis fiul în vârstă de numai doi ani pentru că apoi să se sinucidă și să explice într-o scrisoare de adio că a comis acest gest pentru ca băiețelul să nu sufere.

Egidio Battaglia, în vârstă de 43 de ani, a recurs la un gest extrem. Acesta și-a omorât copilul, iar mai apoi s-a sinucis. A explicat totul într-o scrisoare de adio. Se pare că bebelușul fusese diagnosticat recent cu un deficit cognitiv. Ipoteza ar fi fost aceea a unei forme de autism, iar tată său nu a suportat ideea.

În scrisoare pe care a lăsat-o acesta vorbește despre faptul că fiul său nu va putea avea o viață normală, iar cel mai bine este să îi curme suferința acum și să nu aștepte momentul în care o să rămână singur pe lume și nu va primi ajutor din partea nimănui.

„Știu că voi fi numit monstru, dar numai eu știu prin ce trec. Am făcut asta ca fiul meu să nu sufere în viitor, când va crește. E mai bine să termin acum, înainte de a fi prea târziu…

Nu mă pot gândi când eu și soția mea nu vom mai fi acolo, iar fiul meu va fi singur și nu va putea conta pe ajutorul nimănui”, sunt câteva dintre rândurile scrise de Egidio Battaglia, potrivit libertatea.ro.

Tatăl bărbatului a fost cel care a descoperit tragedia

Tatăl lui Egidio Battaglia a fost cel care descoperit cele întâmplate. Acesta își așteptat fiul și nepotul la masa de prânz, iar când a văzut că cei doi nu apar a mers să vadă ce s-a întâmplat. După ce a văzut că nimeni nu răspunde, bărbatul a alertat autoritățile, care au pătruns în casa fiului său. 

Cadavrele au fost găsite la scurt timp după ora 13.15, sâmbătă, 20 februarie, în apartamentul în care locuia familia Battaglia, în Castello di Godego. Autoritățile au găsit cele două corpuri fără viață. Pentru bărbatul de 43 de ani nu mai era nimic de făcut, acesta era înconjurat de o baltă de sânge, căzut în baie.

În ceea ce privește copilul de doar 2 ani, medicii au încercat să îl resusciteze minute bune, însă băiețelul nu a răspuns manevrelor și în cele din urmă a fost declarat decesul. În timpul tragediei, soția lui Egidio Battaglia, Adriana Gargalic, o tânără de origine română, era plecată la serviciu, la spitalul din Castelfranco Veneto, unde este kinetoterapeut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here