Un bărbat s-a sinucis la șase săptămâni după ce fusese condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a ucis soția. El a comis oribila crimă crezând că femeia îl înșeală. 

Paul Jordan, 54 de ani, și-a înjunghiat soția, pe Betty, 53 de ani, cu un cuțit de bucătărie după ce a crezut în mod eronat că femeie are o aventură, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață la sfârșitul lunii mai. După câteva săptămâni de închisoare, el a fost găsit mort în celula sa de către gardienii de la HMP Altcourse, din Liverpool. Deși autoritățile nu au dat prea multe detalii, bărbatul s-ar fi sinucis.

Crima comisă de Paul a uimit apropiații cuplului. Deși bărbatul avea probleme cu alcoolul, el nu fusese niciodată violent. Clare Jordan, fiica lui Paul și a lui Betty a vorbit despre părinții ei în timpul procesului desfășurat în urmă cu câteva luni. Ea l-a descris atunci pe Paul ca fiind un tată „genial”, iar Betty o mamă „deosebit de iubitoare”.

Deși Paul a negat crima, el a fost găsit vinovat la proces, fiind acuzat de crimă cu premeditare. Nu se știe dacă sinuciderea lui are legătură cu faptul că Betty, femeia cu își petrecuse mai bine de jumătate de viață, nu îl înșelase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here