În dimineaţa zilei de joi, 4 mai tânărul în vârstă de 30 de ani păşeşte cu precauţie în incinta I.M.L. Cluj. Se numeşte Cosmin Lorincz şi are faţa efectiv, zdrobită, în zona piramidei nazale şi a pometului. Povesteşte că a fost bătut crunt de către bodyguardul unei case de pariuri din comuna Apahida. Motivul: în urmă cu câteva luni, după ce câştigase 48 de lei la păcănele casieriţa greşise şi-i dăduse 480, iar Lorincz refuzase să-i returneze, având cu ea o ceartă mai veche.

 

Cosmin mărturiseşte că nu ar fi fost nicio problemă să-i înapoieze casieriţei suma încasată suplimentar, dar n-a făcut-o fiindcă purtările acesteia cu clienţii casei de pariuri erau execrabile şi pe deasupra avusese şi un conflict cu ea. De aceea, a considerat că tânăra trebuie să plătească din propriul ei buzunar pentru neglijenţă. „Trecuseră deja câteva luni de la incidentul cu casieriţa şi ieri tocmai treceam prin faţa casei de pariuri când m-am trezit atacat sălbatic de  Toni, bodyguardul de acolo, o namilă de vreo 130 de kilograme. M-a făcut şobolan şi m-a întrebat de ce vorbesc urât cu el la telefon. Apoi, fără să mai zică vreun cuvânt mi-a ars un cap în gură şi doi pumni, rupându-mi pe loc nasul şi un pomete. M-am deplasat de urgenţă la Postul de Poliţie Apahida, de unde domnii poliţişti au dat telefon la Ambulanţă, fiind transportat de urgenţă la U.P.U. Cluj-Napoca, apoi la Oftalmologie şi, într-un târziu şi la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, de lângă parc. Acolo am refuzat deocamdată internarea, de frică, fiindcă medicii doreau să mă opereze”, mărturiseşte Cosmin. Adaugă el: „Dacă aşa crede Toni ăsta că se procedează în secolul XXI, să baţi pe oricine, în dispreţul legii, îl asigur că va plăti scump de tot pentru gestul său”. Bărbatul spune că de pe urma agresiunii a rămas blocat pur şi simplu şi nu poate să mai muncească zilele următoare la firma din Sânnicoară unde e angajat. Plus că şi-a înspăimântat atât de tare copilul în vârsta de 10 ani şi soţia, încât aceştia au fost cât pe ce să leşine când l-au văzut apărând acasă într-un asemenea hal. Curând, bărbatul este poftit în cabinetul de consultaţii de unde se întoarce după câteva minute cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 25 şi 28 de zile de îngrijiri. ”Mă duc direct la poliţie să depun plângere împotriva lui Toni şi apoi îmi iau inima-n dinţi să văd de pot face cu internarea şi cu operaţia fiindcă nu pot rămâne aşa”, adaugă bărbatul. Apoi părăseşte incinta I.M.L. Cluj prelingându-se, practic, printre zidurile groase ale instituţiei medicale .

“Un bărbat, de 30 de ani, din Apahida, a depus o plângere la nivelul unităţii de poliţie prin care a sesizat faptul că, la data de 3 mai a.c., în jurul orei 15:40, a fost agresat fizic de către un alt bărbat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here