Un clujean a fost salvat de la moarte sigura de pompierii clujeni.

Un bărbat de 63 de ani a căzut miercuri seara într-o fântână adâncă de peste 9 metri, pe strada Colinei, din municipiul Cluj-Napoca.

Un echipaj de pompieri, unul SAJ și unul de poliție au răspuns unui apel de urgență, înregistrat în jurul orei 17.20, pentru a salva un bărbat, care căzuse într-o fântână, pe timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei din aceasta.

Adâncimea considerabilă, aerul rarefiat și diametrul îngust (cca 90cm) al fântânii nu au permis accesul salvatorilor la bărbatul rănit, care era conștient și putea comunica.

A fost realizată o succesiune de scări în interiorul fântânii, iar bărbatul, care s-a prins singur cu un brâu, asigurat cu o cordiță de salvare, a putut fi tras afară din fântână de către salvatorii și polițiștii prezenți la locul evenimentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Bărbatul a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital. Aceasta se pare că a suferit o posibilă fractură la piciorul drept și escortații severe la palme și degete.

sursă: stiridecluj.ro

2 COMENTARII

  1. Fatooo, esti cu toti neuronii acasa? Ca aia de la ISU sigur nu’s! Diametru ingust?????? si Mos Caisa cum a coborat? Aer rarefiat?????? Stii ce vorovesti? Ca labagii de la ISU nu au vrut sa coboare fara tuburile lu’ peste de 15 kile de oxigen, e alta treaba. Aia is numa’ prosti. Poti cobora cu un rahat de tub spray cu oxigen si cu masca DAAAACA sunt posibile scapari de gaze(??????) sau hoituri in putrefactie. Daca nu, si asta iti spune detectoru’, cobori naibii si la 50 da metri. Nu au nevoie trogloditii de tuburi de doispe’ kile X 2 pe spate. Au pus scari si apoi au trimis un ham pe coarda si l-au tras afara pe Badiuc??????? si i-au spus sa se si asigure cu o CORDELINA (nu cordita si nu de salvare ca de asigurare!!!!). Aici cineva ori e prost ori a auzit prin gura. Si daca asa e comunicatul celor de la ISU, (tot ce-i posibil), faaato, trebuie TRADUS. Ca nu toti aia 20-30 care citim articolul suntem retardati. Ne-am mai uitat drecu’ la Discopery. Nu te supara fato, dar cand am avut vo’ 30 de anisori mai putin si vo 20kile minus am curatat fantana lu’ Bunu’ de 12metri. Si nu a fost din tuburi de beton ci din pietre…Nu vrei sa tii ce senzatie ai cand vezi galeata cu namol ca e trasa sus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here