Un bărbat de 53 de ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, în Piața Gării din Cluj-Napoca. Testele au arătat că pietonul băuse.

„Din primele date reiese faptul că în jurul orei 15.00, un conducător auto în vârstă de 36 de ani, având direcția de deplasare dinspre strada Oașului spre gară a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 53 de ani, din comuna Vultureni, care se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului nu a indicat prezența alcoolului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Sursa: monitoruldecj.ro

Citește și: Femeia care își căuta cu disperare soțul dispărut a fost găsită împușcată, după ce a descoperit alte crime

1 COMENTARIU

  1. Indiferent de starea bahică a pietonului acesta tranversa regulamentar,pe acea trecere putea fi un copil,o femeie insărcinată ,un om cu dizabilități ,titlul culpabilizează pietonul ,ce șofer de doi bani poate fi cel ce accidentează un trecător aflat pe zebră ,un șofer zero barat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here