În data de 11.01.2018, polițiștii locali de la Serviciul Control Protecția Mediului s-au autosesizat cu privire la existența unui incendiu pe un drum adiacent B-dului Muncii.
Au fost efectuate verificări constatându-se faptul că au fost incendiate componente din plastic de lacontoarele de gaz, cauciucuri și alte deșeuri.
În urma indiciilor găsite la fața locului și a verificărilor suplimentare efectuate în zilele următoare, a fost identificat domnul C.I.D., care se face responsabil pentru depozitarea deșeurilor și producerea incendiului.
Persoana vinovată a fost sancționată contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2005- privind protecția mediului, cu amendă în valoare de 6000 lei. În urma măsurilor dispuse, deșeurile au fost ridicate, iar zona a fost salubrizată pe cheltuiala persoanei
responsabile pentru fapta în cauză. Poliția Locală reamintește faptul că depozitarea și incendierea deșeurilor sunt interzise, iar aceste fapte atrag sancțiuni în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here