Un bărbat în vârstă de 40 de ani şi-a prins braţul la un utilaj agricol, rămânând invalid pe viaţă. Tatăl său, văzând sângerosul accident, a suferit un şoc şi a decedat.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost grav rănit după ce şi-a prins braţul în mecanismul unui utilaj. Incidentul s-a petrecut, ieri seara, pe un teren situat în localitatea Tureni, unde se desfăşurau activităţi agricole.  Persoane din jur au intervenit pentru a-l ajuta până la sosirea echipajelor medicale. Ulterior, un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl victimei, a necesitat ajutorul unui echipaj medical, din nefericire constatându-se decesul acestuia, anunţă Poliţia Cluj. Cercetările sunt efectuate sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conform unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, „o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui bărbat care şi-ar fi prins braţul la un utilaj agricol, în localitatea Tureni. Medicii au aplicat manevre de resuscitare unui al doilea bărbat găsit fără semnale vitale la locul solicitării. Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 19.10, iar la faţa locului au găsit bărbatul fără semnale vitale, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Suportul vital de bază şi cel avansat au fost susţinut peste 40 de minute, însă fără a readuce semnalele vitale bărbatului. Cel de-al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

Sursa: adevarul.ro

Citește și: Filmul Joker l-a inspirat pe tânărul care a înjunghiat o femeie într-un magazin VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here