Emanuel Ungureanu a anunţat că la Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca a fost numit de către Nelu Tătaru un condamnat penal la un an de închisoare pentru acte de tortură.

Deputatul USR-PLUS a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook. Acesta spune că ministrul Sănătăţii l-a numit ca manager pe Nicolae Sântimbrean, fost vicepreşedinte PNL Alba, condamnat penal la un an de închisoare pentru acte de tortură.
 
„Ministrul Sănătăţii, Nelu Tataru, a numit acum o săptămână în funcţia de manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca pe un individ provenit din pepinieră de cadre de la PNL Alba care a fost condamnat penal la 1 an de închisoare pentru ACTE DE TORTURĂ!

Numele lui este Nicolae Sântimbrean, a fost vicepreşedinte al PNL Alba şi de-a lungul timpului a primit de la partid mai multe funcţii la stat, ultima la Casa de Asigurări din Alba-Iulia.

După ce au numit un şef de pompe funebre la spitalul din Piatra Neamţ, un ospătar la Spitalul din Câmpeni jud Alba, un fost condamnat penal la Spitalul din Craiova, acum, viitorii noştri parteneri de guvernare, au trecut la un alt nivel, numesc la şefia unei instituţii medicale conduse de un fost traficant de organe, un fost poliţist care a torturat într-o secţie de poliţie un cetăţean nevinovat”,  susţine Ungureanu.

Acesta mai susţine că deţine mărturia cetăţeanului torturat de actualul manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, Nicolaescu Sântimbrean. Omul torturat de Santimbrean spune că acesta din urmă l-a lovit cu batâ de baseball peste talpi pentru a mărturisi un furt pe care nu l-a comis.

„Rog public ministrul Sănătăţii să găsească soluţii decente pentru conducerea Institutului de Transplant din Cluj-Napoca, cum ar fi logic, să organizeze un concurs, este chiar aşa greu?”, a mai scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Eu am fost in urma cu 5 ani pacient al acestei unitati medicale. Am avut complicatii destul de grave,motiv pentru care am avut o spitalizare de aproape 7 luni. In tot acest timp,am vazut si auzit de injterventii foarte vdificile care sau facut in aceasta unitate.In plus,grupul de medici si asistente,merita,din partea mea toata lauda si stima,pentru profesionalismul de care au dat dovada. O echipa de medici tineri, dedicati,de o aplecare si harnicie deosebita.De aceea spun ca, dupa parerea mea unitatea trebuie sa continue sa fie condusa de un medic cu repurtatie,care sa duca mai departe unitatea in sens pozitiv pentru a salva sanatatea multor alte persoane,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here