Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Ulterior le-a fost dispusă măsura de arest preventiv pentru 30 de zile. Indivizii au vârste cuprinse între 24 și 37 de ani și au fost prinși deoarece primeau pachetele cu droguri prin curier.

Potrivit polițiștilor, anterior perchezițiilor, în cadrul unei activități organizate, polițiștii au interceptat două trimiteri poștale având destinatari două persoane din județul Cluj, care conțineau substanțe interzise, respectiv amfetamină și cocaină, conform ZiuadeCluj.ro

Ulterior, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a unei dintre persoane care intenționa ridicarea unuia dintre pachete. Cel în cauză a fost depistat având asupra sa droguri de mare risc, respectiv 5 grame de cocaină.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Cluj au efectuat marți, 16 februarie, 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Citește și: DIICOT a reținut 29 de persoane pentru constituirea unui grup infracțional organizat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here