Deputatul PNL Cluj Sorin Moldovan a vorbit, la ZIUA LIVE despre situația actualei coaliție de guvernare PSD-PNL-UDMR și despre ce ar putea urma pentru aceasta.

„Eu cred că este o coaliție care era necesară pentru România în situația actuală. Mă refer în special la ce se întâmpla la granița noastră. Nu poți să ai o instabilitate politică cu războiul la ușă. Asta este clar. PNL își respectă angajamentele promise.

Deși avem viziuni diferite, cred că această coaliție este una benefică pentru România. Dacă ne uităm în imaginea de ansamblu vom vedea că nu am mai avut circul politic cu care ne-am obișnuit în ultimii ani. Avem o coaliție stabilă, mare, de aproximativ 70% în Parlament.

Eu cred că această coaliție va continua și după 2024. Chiar dacă traversăm o perioadă grea din punct de vedere economic, consider că este bine că aveam această coaliție. Mai avem opinii diferite, dar la nivel Parlamentar coaliția chiar funcționează”, a declarat, la ZIUA LIVE, Sorin Moldovan.

În ceea ce privește rotativa din mai de anul acesta, când PSD va prelua funcția de premier, deputatul clujean susține că PNL își va respecta cuvântul dat și totul va funcționa așa cum a fost programat inițial.

Citește și: Comisia de etică a UBB, lovitură de grație pentru Lucian Bode: Teza este profund viciată

1 COMENTARIU

  1. Asa e. E naspa in demicratie, dupa ce comunistii au anihilat clasa intelectuala de atunci. Numa prosti si corupti in politica. Da aproape toti ma. Trag pamant pe comunisti si SRI-sti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here