Sursa foto: 60m.ro

Parlamentarul clujean de la AUR, Alin Coleșa, a postat pe o rețea de socializare care vor fi prioritățile pentru noul an. Deputatul clujean a amintit de faptul că anul trecut, coaliția de guvernare a luat niște decizii pe repede-înainte, noaptea, la fel ca hoții.

„2023 – Un început de nou an calendaristic

Ce va fi în noul an calendaristic care a început azi? Dumnezeu știe.

Pe plan politic avem priorități și preocupări. Amintesc doar câteva în care am fost direct implicat și unde am început să acumulăm experiență și să întrezărim soluții:

* Apărarea drepturilor și libertăților fundamentale: am dovedit că AUR e singurul partid parlamentar care le apără;

* Redresare demografică prin deduceri fiscale;

* Îmbunătățirea situației energetice prin lupta împotriva cauzelor care generează criza: politica de taxe justificate prin așa-zisa cauză umană la încălzirea globală și mitul pieței energetice nereglementate;

* Redresarea educației copiilor prin îndepărtarea ideologiilor nocive de tot felul: ideologia LGBTQIA+, ideologia de gen, drepturi reproductive, industrie pentru adulți;

Și multe altele. Nu aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am obișnuit cu decizii grave luate noaptea, legiferate pe repede-înainte. Frontul se lărgește, este nevoie de noi, toți.

Sus inimile! Nu avem nimic de pierdut! Chiar dacă azi s-ar sfârși totul, nu mi-ar părea deloc rău pentru implicare și pentru ce am făcut până acum.

La Mulți Ani!

Un gând bun celor care poartă numele Sfântului Vasile!”, a scris Alin Coleșa.

Citește și: Haos din cauza ceții: Avioanele cu destinația Cluj-Napoca au fost deviate spre alte aeroporturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here