Un deținut internat la Spitalul Penitenciar Dej a vrut sa evadeze printr-un tunel săpat cu o lingură și o bară de metal desprinsă din pat. A reusit sa faca o gaura de aproximativ 15 centimetri lungime, care insa nu iesea pe partea opusa a zidului, potrivit dejeanul.ro care citează cluj24.

Deținutul a fost surprins de supraveghetorul din cadrul secției în timp ce săpa lângă gratia de la fereastra celulei, iar cu ocazia controlului, s-a descoperit că acesta a reușit, cu ajutorul unei linguri și a unei bare metalice dislocate de la pat, să facă o gaură cu dimensiunile de 15 centimetri lungime și 5 centimetri adâncime.

Acesta a fost dus la cabinetul medical al unității, unde s-a constatat că nu prezenta urme de violență, dar prezenta o stare avansată de agitație psihomotorie.

Din această cauză a fost mutat singur într-o altă cameră și imobilizat la pat prin aplicarea curelelor din piele la mâini.

Conform sursei citate, deținutului i-au fost întocmite raport de incident şi notă de imputare a pagubelor produse, iar tentativa de evadare va fi sesizată Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here