Directorul general adjunct de la departamentul Financiar din cadrul grupului BT, George-Răzvan Călinescu, a vândut 365.000 de acţiuni ale instituţiei de credit în şedinţa de tranzacţionare din data de 9 octombrie, se arată într-un raport al BT remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Preţul unitar agregat de vânzare pentru acţiunile întregului pachet a fost de 2,2514 lei, ceea ce ridică valoarea tuturor celor 365.000 de titluri TLV la circa 0,821 milioane de lei, reiese din raportarea de la BVB.

Vineri, 16 octombrie, Banca Transilvania va distribui un dividend de 0,115028 lei, echivalentul unui randament brut de 4,86% faţă de preţul de închidere al acţiunilor din data de 30 septembrie, ultima zi când se puteau cumpăra titluri TLV pentru a beneficia de dividende. De asemenea, tot vineri banca va aloca o acţiune gratuită la zece deţinute, ieri fiind ultima zi în care s-au mai putut cumpăra acţiuni ale instituţiei de credit, pentru gratuite.

Banca Transilvania este cea mai importantă companie de la Bursa de Valori Bucureşti care a fost inclusă în indicii de pieţe emergente de către agenţia de evaluare londoneză FTSE Russell, începând cu 21 septembrie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here