Conform ”Libertatea”, de un an de zile, cu aviz oficial, un fals medic italian, ”specialist” în chirurgie plastică, operează la cinci clinci din București!!! Hoţul de identitate, devenit doctor fără să facă liceul, şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

Deși pare incredibil, o investigație a jurnaliștilor de la ”Libertatea” a scos la iveală faptul că unele dintre cele mai importante spitale din România, cu cifre de afaceri uriașe, ”beneficiază” de serviciile unui ”reputat” medic de chirurgie plastică, italianul fără studii de medicină În realitate, omul este un hoț de identitate, care nu știe nici cum se intră corect într-o sală de operații, dar dispune de o patalama oficială din partea Direcției de Sănătate Publică a Ministerului Sănătății!!!

Eminentul chirurg britanic Matthew Mode se numește, de fapt, Matteo Politi, un italian din Veneția, cu doar opt clase absolvite, a cărui ultimă meserie documentată este aceea de valet de parcare!!! Deși nu are nici măcar examenul de Bacalaureat luat, ”Politi”, care a profitate de faptul că poartă același nume ca cel al reputatului chirurg, Luigi Vincenzo Politi, operează, de ceva vreme, în București. ”L-am văzut pe medic cum a intrat în grupul operator cu mâinile jos, și nu ridicate, așa cum e procedura! Am tresărit când mi-am dat seama că nu știe să-și pună mănușile!”, spun asistentele. Ultima operație a sa a avut loc la finele lui 2018, în clinica particulară ”Monza”.

Întregul material, AICI

2 COMENTARII

 1. Uni meritau operati pe creier de acest individ smecher care a reusit sa pacaleasca pe mai multi medici cu functii ! Vad ca prostia e la mare clasa !

 2. DOCTOR FALS SI INTERVENTI CHIRUGICALE FARA AVIZ LEGAL DE LA DSP LA CLUJ LA CLINICA ESTETICA DE CHIRURGIE LASER „DE LUX ” MEDISPA

  SI la Clinica Medispa se fac interventi chirugicale fara aviz dsp !!! nici conditii sterile !?!
  Laseru cu care se inchid venele si se face epilare definitiva este pe mana lui doctorita Anca care este calificata ca absolventa de educatie fizica si sport, supraspecializare spagat si masaje cu sefu clinicii, chirugul estetic adrian marin, fiul de patron de fabrica de bere din maramures, el a adu-so in clinica si a angajato cu carte de munca si nici ca clipeste cand clientel vin si zic ca „au venit la doamna doctorita Anca.”
  Bine ca clinica da consultatie MEDICALA pentru epilare gratuita la doctorita Anca.
  La salonul estetic Medispa au tot fost ani trecuti si mai sant doctorite adevarate angajate in colaborare cu el dar amanta directorului medical le pune pe lista neagra daca folosesc laseru de epilare si sant date afara din Clinica Estetica. Asistenta medicala nu este, doamna ce sta la receptie spune retete la telefon si incearca sa ieie sange.
  Masinile Laser sant vechi de 20 ani, se blocheaza si pacientele sant sunate de receptie si convinse reprogramate la alte tratamente cand explodeaza sau au scurgeri de substante toxice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here