Fostul deputat Nicolae Mischie, care a murit în luna aprilie, la vârsta de 73 de ani, a câştigat procesul cu hoţii care, în 2016, au fost prinşi în locuinţa sa din Godineşti. Cei trei tineri au fost condamnaţi, miercuri, la închisoare în dosarul în care fostul politician s-a constituit parte civilă.

Doi dintre tinerii trimişi în judecată în dosarul de furt calificat, cunoscuţi cu antecedente penale, au fost condamnaţi la doi ani şi şapte luni, respectiv patru ani de închisoare cu executare, în timp ce al treilea a primit un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

”Lasă nesoluţionată acţiunea civilă exercitată de persoana vătămată Mischie Nicolae”, au stabilit magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu.

Sentinţa nu este definitivă.

Faptele au avut loc în decembrie 2016, când fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi preşedinte al PSD, Nicolae Mischie, declara că este nemulţumit de decizia procurorilor de a-i pune în libertate pe cei trei bărbaţi prinşi în flagrant, în timp ce încercau să fure bunuri din locuinţa sa din comuna Godineşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here