Un fost jucător de la CFR Cluj, Pelayo Novo, în vârstă de 32 de ani, a fost călcat de un tren care mergea pe ruta Oivedo-Siero, în Spania.

Ambulanța a ajuns de urgență la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului fotbalist, notează AS.com. Acesta a murit în jurul orei opt după-amiaza, potrivit presei spaniole. Momentan nu sunt cunoscute circumstanțele în care Pelayo a ajuns să fie călcat de tren, fiind o anchetă în desfășurare.

Novo a început fotbalul la Oviedo, apoi a mai trecut pe la Elche, Cordoba și Lugo, înainte de a semna cu CFR Cluj, în vara anului 2017. Mijlocașul spaniol a rezistat doar două luni în Gruia, Dan Petrescu l-a anunțat că nu intră în calculele sale, iar Novo a semnat cu Albacete, formație din La Liga 2.

Ibericul a suferit un accident teribil în 2018. Înaintea unui joc de campionat, a căzut de la etajul trei al unui hotel și a fost nevoit să se retragă din fotbal. Novo a avut mari probleme și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar nu a cedat. A schimbat fotbalul cu ”sportul alb” și a ajuns al 12-lea jucător al lumii la tenis în scaun cu rotile, scrie Zcj.ro.

Citește și: Vameșii acuzați că ar fi ajutat la introducerea în țară a sute de terminale GSM contrafăcute, achitați de magistrații clujeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here