Un nou incident a avut loc în Londra. Patru hoți l-au atacat pe Raf Filiz, un fost luptător MMA, pentru a-i fura de la mână un ceas în valoare de 13.000 de euro.

Fostul sportiv a fost pus la pământ, chiar dacă acesta se afla alături de copiii săi, Aaron și Kai, aceștia fiind loviți.

”Nu am recționat la început. Am crezut că este fiul meu. După aceea, am simțit alte mâini pe încheietura mea. M-am întors și le-am văzut fețele băieților mei.

Atunci am realizat că nu este o glumă. Am fost puși la pământ, pentru că fiul meu a încercat să intervină. A fost lovit de un individ în ceafă. Au vrut ceasul meu neapărat. Mă concentram pe încheietură și încercam să mă ridic.

Un alt individ mă lovea cu piciorul în piept, pentru a mă ține la pământ. Eu stăteam și cu ochii pe copiii mei, în același timp. În acest timp, un alt individ a venit și m-a lovit cu pumnii în față.

Când am văzut că nu sunt înarmați, le-am spus copiilor să cheme poliția. Au început să strige și lumea a început să apară. S-au speriat și au fugit. Dacă nu erau copiii cu mine, aș fi alergat după ei”, a dezvăluit Filiz (46 de ani), citat de The Sun.

Hoții i-au atacat pe Ozil și Kolasinac

Mesut Ozil a fost victima unui atac al unei bande de infractori care au vrut să-i fure maşina în nordul Londrei. Vedeta lui Arsenal a fost încolţită de tâlhari sub ameninţarea cuţitului în timp ce se afla la volanul maşinii sale.

Germanul a avut însă noroc cu coechipierul său, Sead Kolasinac. Bosniacul supranumit „Tancul” a intervenit prompt şi l-a răpus pe unul dintre atacatorii care purtau căşti de motociclişti.

Apoi au sărit în ajutor membrii personalului unui restaurant din apropiere care i-au alungat pe hoţii de pe scutere. Ozil s-a refugiat înspăimântat în local, iar martorii l-au descris ca fiind în stare de şoc.

Din fericire, niciunul dintre fotbalişti nu a păţit ceva şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

SURSA: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here