În ceea ce privește accidentele rutiere, România ocupă un loc fruntaș la nivel european. Șoferii conduc agresiv și de cele mai multe ori sancțiunile aplicate de autorități nu par să-i descurajeze în vreun fel. Astfel, se pune întrebarea: cât de bine i-a pregătit școala de șoferi pe cei care conduc fără să mai țină cont de consecințe?

Faptul că din ce în ce mai mulți tineri teribiliști ajung să provoace accidente fatale ne duce cu gândul la un ABC al conducerii preventive neasimilat de către aceștia, posibil pe motiv de predare deficitară.

Un exemplu clar ar fi cel al unui autoturism marcat cu „ȘCOALA” care trece în plin pe culoarea roșie a semaforului la intersecția dintre str. Paris și Bdul București din Cluj-Napoca. Manevra „meseriașului” a fost surprinsă marți, 16 august, de o cameră de bord. Se poate vedea clar faptul că semaforul era roșu plin când mașina atacă intersecția.

Atunci când vezi asemenea conduită în trafic ca cea prezentată aici, stai și te întrebi dacă cei care s-au angajat să „predea” această materie nu sunt cumva depășiți de situație.

Comentariile la postare sunt elocvente:

„Nenea instructor, ești bolnav psihic”

„Apoi te miri că sânt o droaie de accidente la așa instructor”

„A vrut să îi arate cursantului ce se întâmplă dacă trece pe culoarea roșie”

„Viitor conducător de Bavarian motors”

„Un kamikaze ucigă-l crucea, așa instructor așa elev”

Citește și: Dupex a pierdut monopolul pe locurile de joacă din Cluj Napoca

Sursa: cluj24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here