Un interlop din Galați a fost înjunghiat în zona gâtului în urma unei altercații și a murit.

În Galați, într-un tronson al unui bloc de la Inelul de Rocadă, a avut loc un atac armat  joi seară. Un bărbat a fost atacat și înjunghiat în gât. Victima  a fost transportată la Spitalul de Urgență, însă a decedat la scurt timp.

Potrivit presei locale, bărbatul înjunghiat ar fi membru al unei grupări interlope din Galați, care s-ar ocupa cu proxenetismul şi cămătăria. Acesta ar fi avut în trecut divergențe cu fostul lider al lumii interlope, Marian Ivan, asasinat exact în urmă cu 13 ani, în iunie 2008, transmite. El ieșise recent din închisoare

A fost demarată o anchetă

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, care face cercetări pentru tentativă de omor. Se fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a agresiunea, ne-au comunicat procurorii. Autorul crimei a fost prins, el fiind dus la audieri.

Se pare că,bărbatul înjunghiat ar fi membru al Clanului Ogeaca, unul dintre apropiații liderului grupării. I se spune Gabi „Șef” și s-a făcut cunoscut în lumea interlopă după rafuiala pe care a avut-o cu Marian Ivan, la vremea respectivă capul lumii interlope din Galați, aflat în conflict deschis cu gruparea condusă de Ogeaca.

Sursa: evz.ro

Citește și: Un interlop a fost săltat de poliție după ce a făcut un live amenințând cu un pistol că își împușcă rivalii. VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here