Miercuri, 1 iunie, soţii Cristian şi Ruxandra S. povestesc, în sediul I.M.L. Cluj că în ziua precedentă, în timp ce-şi făceau cumpărăturile în magazinul „Lidl” – Baciu, au trecut prin aventura vieţii lor. Aceştia, aflându-se la raionul de vinuri s-au trezit că un întreg raft – greu, nesusţinut – se prăbuşeşte în capul soţiei şi doar reflexul bărbatului a oprit producerea unei tragedii. Femeia s-a ales, totuşi, cu o comoţie cerebrală – fapt atestat şi de consultul făcut, mai târziu, la un neurolog. Cei doi soţi analizează acum posibilitatea să dea gigantul în judecată, doar pentru ca pe viitor “Lidl” să-şi pună la punct maniera de amplasare a „mobilierului” în toate magazinele sale din România.

interior magazin lidl

Bărbatul spune că înainte cu o secundă prin faţa raftului cu pricina trecuse o femeie cu un copil în cărucior şi probabil atingerea căruciorului îl destabilizase, după ce mama copilului l-a „agăţat” uşor.  Instantaneu, raftul a început să se clatine periculos – iar în momentul când au ajuns şi ei  în dreptul lui, acesta s-a prăbuşit. ”A fost o minune că n-a căzut imediat peste femeie şi copil, fiindcă îi făcea pur şi simplu praf. Eu am avut prezenţa de spirit să intervin fiindcă raftul, greu de vreo 50 de kg., tocmai se prăbuşea în capul soţiei mele. Cu o putere pe care ţi-o dă numai disperarea, am reuşit să împiedic impactul acestuia cu capul soţiei –  dar totuşi ea fost lovită de raftul confecţionat din rumeguş măcinat şi s-a prăbuşit apoi la pământ. Acolo, ne-am trezit că ne aflăm în faţa unui mod de-a dreptul ciudat de abordare a problemei din partea personalului magazinului: de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, acesta a refuzat să cheme ambulanţa, astfel că tot eu am fost cel care i-a oferit soţiei primul ajutor, după ce am culcat-o pe nişte paleţi cu orez. Am poze făcute cu rafturile prăbuşite şi cu fruntea soţiei, umflată de pe urma impactului – deci pot dovedi tot ce vă spun acum. Nu vă supăraţi, nu vi le pot oferi deocamdată spre publicare, le păstrez ca argument pentru viitorul proces pe care intenţionez să-l intentez firmei. N-am să-i cer un leu despăgubire, doar am să încerc să o determin să-şi schimbe modul de aranjare a mobilierului din magazine – şi asta nu numai la Cluj, ci şi în întreaga ţară unde există magazine “Lidl”. Totul,  pentru ca să nu mai treacă şi alţii prin situaţia prin care am trecut noi”! Adaugă apoi că – din fericire pentru el şi soţia sa – a reuşit până la urmă să-l determine pe şeful magazinului să consemneze în scris evenimetul – iar pe directorul frirmei private care asigură  paza obiectivului l-a avertizat să nu piardă imaginile camerelor de supraveghere, având la rândul său propriile dovezi care confirmă cele întâmplate. După care, cei doi soţi părăsesc la braţ sediul I.M.L., grăbiţi să-şi întâlnească avocatul pe care-l contactaseră imediat după producerea incidentului.

1 COMENTARIU

  1. Au fost norocosi cei doi, mie daca mi se intampla asta nu doar ca nu avem prezenta de spirit sa opresc raftul cu pricina dar nu stiam ca trebuie consemnat evenimentul de seful de magazin, sa iau masuri sa nu se stearga video-ul, sa merg la iml si mai mult nu cunosc niciun avocat pe care sa il pot chema in caz de urgenta!! probabil ca eram pusa sa platesc produsele deteriorate!!
    le urez succes!!

    p.s. sa ceara si daune, de ce nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here