Marko Dugandzic, atacantul de la CFR Cluj, aspiră să devină star porno pe platforma privată Onlyfans. El i-a făcut o propunere de colaborare Mirunei Milu, un model care anul trecut s-a apucat de videochat. Însă, fata l-a refuzat postând pe Facebook oferta de 500 euro pentru o partidă de sex oral.

Tânăra ar fi declinat oferta lui Dugandzic și i-a transmis un mesaj tranșant fotbalistului:

„Nu contează că ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OF. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”, a scris fata pe Instagram.

Atacantul croat a fost adus în iarnă de CFR Cluj, dar nu l-a impresionat pe Dan Petrescu. El a intrat pe teren în 12 meciuri, fiind utilizat în special din postura de rezervă. Fotul jucător de la FC Botoșani a marcat un singur gol pentru CFR.

Potrivit observatornews.ro, tânăra s-a apucat de videochat la 20 de ani și după două joburi care nu-i acopereau nici chiria, Miruna și-a dat demisia, s-a lăsat de Facultatea de Agronomie și a ales să riște sub un nou nume: EmaKarter.

Miruna Milu, model de videochat: Prima dată când am mers la studio eram foarte panicată, nu știam ce implică asta, dacă sunt oameni serioși, dacă în spate există trafic cu persoane sau este pur și simplu un studio de videochat.

Din primii bani din videochat Miruna și-a făcut operații estetice

Competiția era acerbă, fetele se întreceau în frumusețe, și a simțit că trebuia să scoată trecutul ei de copil crescut la sat și din comportament, și din ținută.

Miruna Milu, model de videochat: Miruna dinainte de videochat era o fată simplă, dar care avea mereu ambiție, și mereu îmi doream să ajung cineva, să fiu un nume ,nu doar o fată normală care merge la facultate și atât.

N-a deranjat-o că renumele şi-l face în videochat, o industrie foarte controversată. Dar la un moment-dat, să stea 10 ore pe zi în faţa unui ecran, închisă într-o cameră, a devenit prea mult pentru ea. Plus cerințele bizare ale câte unui client. 

Miruna Milu, model de videochat: Mă punea să pun cartea junglei pe Youtube și să fac precum maimuța prin cameră, să spun că sunt Mowgli.

A decis atunci că vrea să facă altceva. Cum luxul provoacă dependență, nu s-a îndepărtat prea tare de zona de vânzare de iluzii, unde banii erau mulți. Acum face câteva mii de dolari pe lună din vânzarea de fotografii pe internet și discuții scurte cu români și străini deopotrivă. 

Jeni Chiriac, psiholog: Cineva le caută, cineva le dorește, cineva le plătește și lucrul acesta pur și simplu mai ales în condițiile în care având bani după aceea ai tot felul de opțiuni te fac pur și simplu să nu mai dorești viața ta de dinainte. Să îți dorești această viață.

Vestea că Miruna Milu face bani din nuditate a ajuns și în vârful muntelui, acolo unde s-a născut

Sărumâna. Bine ați venit.

Sărumâna. Ce faci?

Să trăiești măi Miruna. Ce să fac, te așteptam, știam că vii.

Ți-am adus câteva ceva.

Mă bucur dar nu trebuia, că mereu îmi aduci.

Aici a copilărit Miruna, aici a mers la şcoală, zilnic, câte o oră prin pădure. Părinţii Mirunei mai întâi s-au alarmat, iar apoi s-au împăcat cu gândul.

Victor Milu, tatăl Mirunei: Că pune niște poze pe internet, eu așa știu, și de acolo i se cuvin niște bani, mulți că oricum ce a adus costă.

Miruna Milu, model de videochat: Au văzut, s-au dus la mama și i-au spus „ia uite-o pe Miruna, e dezbrăcată”. Mama e supărată, a deranjat-o că trebuie să fie public că mă vede lumea, dar a înțeles că altă șansă nu aș fi avut să realizez lucrurile astea.

Dar dincolo de banii câştigaţi sau de casa pe care și-o cumpără acum Miruna pot avea un preț prea mare, avertizează specialiștii.

Oana Băluță, activistă feministă: Nu sunt riscuri de pildă să te abuzeze fizic, să fii bătută. Eu cred că sunt de altă natură. Respectiv posibilitatea de shame-ing în spațiul public de a înregistra imaginile respective, inclusiv de a recurge la ceea ce se cheamă revenge porn, să folosești spațiul online ca să te răzbuni, să umilești o persoană.

Miruna Milu, model de videochat: „Eu nu am uitat de unde am plecat și nu o să uit niciodată”

Miruna Milu, model de videochat: Oamenii judecă și vorbesc doar că ei nu înțeleg multe aspecte. Ei se uită la mine și mă văd o fată operată și zic „asta e operată sigur, e nu știu cum”, dar nu văd mai departe. Eu nu am uitat de unde am plecat și nu o să uit niciodată. Zilnic primesc sute de mesaje pe Tik Tok, mă înjură toată lumea, mă fac țărancă. Tuturor le răspund cu emoticoane de râs sau le spun „da, o să merg la țară dacă nu o să mai meargă treaba asta, cumpăr trei vaci și stau cu ele, le plimb pe deal e ok”.

Întrebarea nu e, însă, dacă videochatul are viitor. Asta e o certitudine. Întrebarea e cum ar putea România să câștige mai mult din una dintre cele mai bănoase industrii ale lumii.

1 COMENTARIU

  1. Are vagaboanta stil, stie sa ofere de toate domnilor generosi. Nu a fost multumita cu pretul dar daca mai negocia, probabil ca se intelegeau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here