Presa din România este zguduită de ultimele informații privitoare la unul dintre cei mai vechi corespondenți ai postului de televiziune PRO TV, Marius Buga.

Jurnalistul a fost dus marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, fiind cercetat într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor.

Dosarul a fost deschis în urmă cu câteva zile, potrivit unor surse judiciare ale celor de la Adevărul. Tot scandalul a început atunci când un minor a fost audiat la Poliția Târgoviște într-o altă speță. Pe parcursul audierilor, tânărul le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul de la Pro TV.

Dosarul a ajuns în scurt timp la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, iar Marius Buga a fost dus la audieri alături de mai multe persoane, în cursul serii de marți, 7 februarie. Ulterior, autoritățile din Dâmbovița au transmis că la momentul actual, Marius Buga are calitatea de suspect.

Reacția celor de la Pro TV


Pro TV a venit deja cu o reacție oficială, după ce jurnalistul Marius Buga a ajuns în mijlocul acestui scandal. Postul de televiziune a precizat clar că orice acțiune imorală va fi condamnată.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia.

În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, spun reprezentanții Pro TV într-un comunicat.

Citește și: Alin Tișe vine cu sfaturi pentru Marcel Ciolacu, viitorul premier al României

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here