După ce a publicat protocolul secret dintre SRI şi PÎCCJ din 2016, Darius Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, revine cu un document nedestinat publicităţii. Acesta publică o fişă medicală a lui Sandu (Sandy) Matei, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatri din Piaţa Victoriei.

După o oră, Darius Vâlcov a precizat că postarea i-a fost ştersă.

„Ce avem noi aici?!

Lider #rezist, sandilāu cu acte-n regula.

#sandynebunu #antifacontraromaniei #RezistesteAntifa”, scrie Vâlcov alături de fişa medicală care precizează, la rubrica „diagnostic clinic”, „tulburare polimorfă de personalitate”, scrie Darius Vâlcov pe Facebook.

Fişa medicală este datată 19.06.2006 şi are parafa medicului primar expert Antoaneta Gavril.

media-153591473185225500

Sandu Matei, reacţionează la gestul consilierului premierului şi anunţă că îl va acţiona pe acesta în instanţă.

„Acum 11 ani ramaneam singur cu 2 fetițe de 2 respectiv 8 ani, dar din pacate un politruc cu epoleti imi aduce aminte azi ce momente triste am trait in acea perioada…timpul a trecut, am devenit ,, tata si mama,, exemplar pt copiii mei, conf.celor spuse de apropiati, pt ca nu mi-a TULBURAT PERSONALITATEA nimeni.

Este adevarat ca nu am deranjat asa mult mafia politica ca pana acum, dar sa te legi de aceasta depresie cauzata de pierderea unei persoane apropiate dragi este josnic, cu atat mai grav este ca vine de la creierul mafiei psd si consilierul Primului Ministru.

Ma bucura aceste atacuri, asta imi dovedeste ca lupta mea civica are ecou printre ei, dar sa ajungi la niste acte medicale cu caracter personal este deja prea mult si trebuie vazut cine le-a oferit.

RUSINE valcov, RUSINE dragomir(pt cunoscatori) ! Pam pam

Va pupa Fam. Matei , ne vedem in instanta!”, scrie Sandu Matei pe Facebook.

 

2 COMENTARII

  1. Jegul asta,a lovit un om batran pentru ca avea alta parere ! Uimitor este ca,multi asa zisi ,,de dreapta”, l-au aplaudat pentru asta!!
    Le va veni si lor randul sa ia una pete bot de la un dement scapat de sub control,cand vor ajunge batrani si neputinciosi.

    • Jegul asta,a lovit un om batran pentru ca avea alta parere ! Uimitor este ca,multi asa zisi ,,de dreapta”, l-au aplaudat pentru asta!!
      Le va veni si lor randul sa ia una peste bot de la un dement scapat de sub control,cand vor ajunge batrani si neputinciosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here